["//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-photo-8KF5.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-photo-facade-3-fBH2.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-photo-facade-tjiA.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-photo-facade-detail-mr2I.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-photo-detail-bardage-19O6.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-photo-chantier-structure-metallique-nejQ.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-photo-chantier-structure-metallique-2-laAG.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-photo-interieur-lumiere-AV9Y.jpg"]
["//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-plan-situation-environnement--2pww.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-plan-RDC--10--7hV1.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/1600167690563-029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-coupe--3-.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-coupe--4--jxhI.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-elevation--7--zhPs.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-elevation--9--dnfn.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-axonometrie--1--0nBo.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-collage-vue-exterieur-patio-04kt.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-maquette-noir-bleu-coupe-detail-RRBO.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-maquette-noir-bleu-facade-pzV0.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/029-blanquefort-bordeaux-vin-2019-degustation-renovation-extension-maquette-noir-bleu-q2bM.jpg"]

029 | 2019 | Blanquefort, France | 300m²

Office Extension

Maison Salin, a family-owned wine merchant and a key player in the Bordeaux market since 1798, was looking to expand its office area and create a tasting room. The project was designed to be integrated with the existing building using subtle urban acupuncture to maximise the workspace while ensuring its quality.<br /> <br /> The presence of patios illuminating the space defines the relationship between indoor and outdoor areas. A facade system protects from the sun and filters natural light, ensuring employee comfort.<br /> <br />