["//www.erhe-architecture.com/uploads/034-bordeaux-2019-batiment-industriel-artisan-box-parking-escalier-mezzanine-couleur-bois-collage-exterieur-tZZa.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/034-bordeaux-2019-batiment-industriel-artisan-box-parking-escalier-mezzanine-couleur-bois-collage-interieur-2-AMlX.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/034-bordeaux-2019-batiment-industriel-artisan-box-parking-escalier-mezzanine-couleur-bois-collage-interieur-NYxe.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/034-bordeaux-2019-batiment-industriel-artisan-box-escalier-collage-detail-hyN6.jpg"]
["//www.erhe-architecture.com/uploads/034-bordeaux-2019-batiment-industriel-artisan-box-parking-escalier-mezzanine-couleur-bois-plan-masse-RRkA.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/034-bordeaux-2019-batiment-industriel-artisan-box-parking-escalier-mezzanine-couleur-bois-plan-R-0-IBUz.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/034-bordeaux-2019-batiment-industriel-artisan-box-parking-escalier-mezzanine-couleur-bois-plan-R-1-19nN.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/034-bordeaux-2019-batiment-industriel-artisan-box-parking-escalier-mezzanine-couleur-bois-plan-R-2-toiture-J81F.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/034-bordeaux-2019-batiment-industriel-artisan-box-parking-escalier-mezzanine-couleur-bois-coupe-dessin-Ehtx.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/034-bordeaux-2019-batiment-industriel-artisan-box-parking-escalier-mezzanine-couleur-bois-facade-1H6h.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/034-bordeaux-2019-batiment-industriel-artisan-box-parking-escalier-mezzanine-couleur-bois-maquette-facade-76d1.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/034-bordeaux-2019-batiment-industriel-artisan-box-parking-escalier-mezzanine-couleur-bois-maquette-facade-rose-uIMk.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/034-bordeaux-2019-batiment-industriel-artisan-box-parking-escalier-mezzanine-couleur-bois-maquette-axonometrie-doMC.jpg"]

034 | 2019 | Bordeaux, France | 755m²

Architectural Design of an Industrial Building

The project combines the aesthetics and simplicity of industrial materials. The specific requirement for space planning flexibility was solved by movable partition walls to accommodate one to four companies.<br /> The workspaces are well-organised, with a mezzanine separating the offices from the storage areas and direct access to the car park from the open-plan production area. The colourful, enhanced spaces are flooded with natural light.<br /> <br /> The facade has been refreshed with coloured metal cladding, giving it a modern look. Additionally, one side of the building has been expanded with an elevation. On the other side, a green space has been created to serve as a serene haven for the on-site craftsmen.<br /> <br />