["//www.erhe-architecture.com/uploads/051-2019-maison-individuelle-renovation-surelevation-axonometrie-collage-exterieur-environnement-BPWZ.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/051-2019-maison-individuelle-renovation-surelevation-collage-jardin-QVTC.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/051-2019-maison-individuelle-renovation-surelevation-coupe-collage-salon-X47D.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/051-2019-maison-individuelle-renovation-surelevation-collage-chambre-IYio.jpg"]
["//www.erhe-architecture.com/uploads/051-2019-maison-individuelle-renovation-surelevation-dessin-plan-masse-yKqz.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/051-2019-maison-individuelle-renovation-surelevation-dessin-plan-0-rdc-jardin-pergola-kxnL.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/051-2019-maison-individuelle-renovation-surelevation-dessin-plan-1-etage-jardin-pergola-jXsJ.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/051-2019-maison-individuelle-renovation-surelevation-dessin-plan-2-toiture-jardin-pergola-g2tQ.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/051-2019-maison-individuelle-renovation-surelevation-dessin-coupe-jardin-interieur-KK2n.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/051-2019-maison-individuelle-renovation-surelevation-dessin-coupe-3-jardin-pergola-x9Fw.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/051-2019-maison-individuelle-renovation-surelevation-dessin-coupe-2-jardin-pergola-1hLf.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/051-2019-maison-individuelle-renovation-surelevation-dessin-coupe-jardin-pergola-YjOC.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/051-2019-maison-individuelle-renovation-surelevation-dessin-elevation-2-jardin-pergola-RHOM.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/051-2019-maison-individuelle-renovation-surelevation-dessin-elevation-jardin-pergola-2KRx.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/051-2019-maison-individuelle-renovation-surelevation-dessin-elevation-rue-pergola-J0EV.jpg"]

051 | 2019 | Gradignan, France | 250m²

A Single-Storey House Elevation

The cramped living space forced this family with two children to extend their single-storey home by raising its height.<br /> <br /> The communal rooms are now on the ground floor, while the private areas are on the top floor. A colourful pergola connects the existing spaces to the extension, with a balcony that extends onto the rear garden, linking the upstairs bedrooms.<br /> <br /> There is also a visual connection between the upstairs and the ground floor through a bedroom window that offers a glimpse into the living room below, creating a visual interplay between the floors.<br /> <br />