["//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-facade-exterieur-IS6i.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-facade-exterieur-bleu-entree-SltT.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-chantier-fHzj.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-chantier-poteaux-Laf2.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-chantier-escalier-cBVN.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-salon-Mz4G.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-verriere-cuisine-Gnq7.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-verriere-entree-34W3.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-verriere-salon-IUJg.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-escalier-2-XXxk.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-escalier-detail-2-3VJ9.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-verriere-escalier-dessous-0S4H.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-escalier-detail-ri5d.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-terrasse-hnka.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-chambre-rose-9jiw.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-photo-tapis-bleu-5lzg.jpg"]
["//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-plan-de-situation-9fd5.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/1599914275800-001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-plan-RDC.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/1599914275503-001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-plan-R-1.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/1599914276194-001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-plan-toiture.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/1599914272049-001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-coupe-CC.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/1599914271812-001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-coupe-AA.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/1599914273509-001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-elevation-nord.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/1599914273983-001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-elevation-ouest-A.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-concept-diagramme-schema-0AQZ.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-collage-axonometrie-escalier-JBkn.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-collage-salon-chambres-yVHr.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-maquette-exterieur-facade-ai5T.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-maquette-exterieur-facade-2jpg-AKnB.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-maquette-exterieur-escalier-detail-I942.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-maquette-exterieur-facade-3-41XO.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/001-pyla-sur-mer-2018-extension-renovation-maquette-exterieur-DfKS.jpg"]

001 | 2018 | La Teste-de-Buch, France | 180m²

Renovation and Extension of a Detached House

Villa Norita, a single-family house on the Bay of Arcachon with stunning views of the Dune du Pyla and the sea just a few meters away, underwent renovation and extension. This villa perfectly blends preservation and modernity in a picturesque setting. It is surrounded by a beautiful blue garden, adding to its charm.<br /> <br /> A structural cross connects the various living areas at the centre, creating a microcosm-like environment that extends towards the pine forest. Additionally, a new volume has been added to the existing house, which is discreet on the outside but resonates with a vibrant atmosphere inside, expanding the living spaces. The sleek and lightweight metal staircase links the old and new areas, connecting earth and sky, nature, and architecture.<br /> <br />