["//www.erhe-architecture.com/uploads/017B-gradignan-bordeaux-2018-maison-renovation-surelevation-collage-plan-de-situation-environnement-exterieur-2IhW.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/017B-gradignan-bordeaux-2018-maison-renovation-surelevation-collage-vue-exterieur-CRxw.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/017B-gradignan-bordeaux-2018-sechoir-tabac-renovation-collage-vue-exterieur-axonometrie-jardin-iVDK.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/017B-gradignan-bordeaux-2018-sechoir-tabac-renovation-collage-vue-interieur-RDC-cuisine-7Akz.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/017B-gradignan-bordeaux-2018-sechoir-tabac-renovation-collage-vue-interieur-R-1-meuble-integre-Dn2p.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/017B-gradignan-bordeaux-2018-sechoir-tabac-renovation-collage-escalier-VjAh.jpg"]
["//www.erhe-architecture.com/uploads/017A-gradignan-bordeaux-2018-sechoir-tabac-renovation-plan-de-situation--9r3R.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/017A-gradignan-bordeaux-2018-sechoir-tabac-renovation-plan-RDC-bY17.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/gradignan-bordeaux-2018-sechoir-tabac-renovation-plan-R-1-n5Rb.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/gradignan-bordeaux-2018-sechoir-tabac-renovation-plan-toiture-6jKm.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/017A-gradignan-bordeaux-2018-sechoir-tabac-renovation---1--5psP.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/017A-gradignan-bordeaux-2018-sechoir-tabac-renovation-elevation--4--lpvE.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/017B-gradignan-bordeaux-2018-sechoir-tabac-renovation-maquette-exterieur-facade-DCQW.jpg","//www.erhe-architecture.com/uploads/017B-gradignan-bordeaux-2018-sechoir-tabac-renovation-maquette-exterieur-R4sZ.jpg"]

017B | 2018 | Gradignan, France | 45m²

Conversion of Tobacco Drying Shed into Independent Accommodation

The living room on the ground floor offers a picturesque view of the countryside through its large picture windows. An open-work staircase that overlooks the garden leads up to the upper floor, which consists of a bedroom, a study, and a bathroom. The external wooden cladding has been renovated, preserving the typical architectural style of the area.<br />